Søker
Vennligst Vent

Sunny Beach

jun, 11 || No Comments |

Sunny Beach er Bulgarias mest populære sydendestinasjon. Her er det festglad ungdom som dominerer bybildet på sommeren. Sunny beach er nemlig kjent som et av de hotteste partystedene i Europa. At Bulgaria er kjent som et billig land og feriere i, legger selvfølgelig ikke noen demper på stemningen. Dette har ført til at ungdom fra hele Europa finner veien til partystedet Sunny Beach.

Partystemning i Sunny Beach

Sunny Beach er et lite paradis for de partyglade. Langs byens strandpromenade ligger restaurantene og barene tett i tett. Disse holder det gående med høy og taktfast musikk, til langt ut i natta. Dette er ingredienser som sammen med gode bademuligheter og mange soltimer, har medført at partystedet nå regnes blant de hotteste i Europa.

Høy aktivitet langs stranden

Sunny Beach kan skilte med en flott og langgrunn sandstrand. Stranden er både lang og bred. Den egner seg dermed til det meste. Fasilitetene er gode og aktivitetene mange. Parasailing, vindsurfing og vannski er et utvalg av aktivitetene du kan forsøke på vann. På land er strandvolleyball og strandfotball svært populært. Sjansene for å kjede seg er med andre ord minimale.


Shopping

Det er gøy å handle i Bulgaria. Her er det nemlig langt rimeligere enn hjemme. En har med andre ord alle muligheter for å få valuta for pengene. Den viktigste handlegaten i byen går under navnet blomstergaten. Her kan du handle lokale håndarbeidsprodukter, solbriller, klær og ulike suvenirer. Sunny Beach er imidlertid på ingen måter noe shoppingparadis. Skulle du ønske et større og bredere utvalg, kan du enkelt reise inn til nabobyen Burgas.

Vær og temperatur

Feriestedet byr på et utmerket klima med mye sol. I juni, juli, august og september ligger snitttemperaturen i byen på mellom 26 og 30 grader celsius. Hvor da juli og august måneden som regel er de varmeste. Er du riktig heldig så kan temperaturene stige helt opp mot 40 graders streken i perioder. Er du ikke fullt så glad i varme, bør du heller legge reisen på begynnelsen av sesongen, dvs mai eller helt på tampen av sesongen i oktober. Da er luften noe svalere, med snittemperaturer på rundt 23 grader celsius.

Leave a Reply