Søker
Vennligst Vent

Reisetips St. Anton

jun, 11 || Kommentarer er skrudd av for Reisetips St. Anton |

St. Anton i Alpene

St. Anton har etablert seg som et av verdens mest populære skisteder. Praktfulle fjell, tørr urørt puddersnø og mengder med nedfarter, har ført til at skientusiaster fra hele verden legger skiferien hit. I St. Anton kan du kjøre ski dagen lang uten problemer. Trenger du en pause fra kjøringen finnes det mange serveringsteder i løypene. Om du foretrekker snowboard, carving eller telemark spiller null trille. St. Anton er utmerket i alle tilfeller.

Anerkjent Skisystem

St. Anton er elsket av mang en skientusiast. Stedet har ofte besøk av alpinsirkuset, og var arrangør av alpin VM så sent som i 2001. Skistedet tilhører skiområdet Arlberg. I St. Anton og skiområdet Arlberg finner du hele 84 heiser. Disse frakter deg opp til 54 løyper, som samlet måler hele 280km. Her kan du faktisk ta heis helt opp til 2650 meter over havet. Hvilket gir en høydeforskjell på omkring 1500 meter. Den lengste løypen snor seg hele 10,2 km nedover fjellsidene.

Puddersnø

For mange skientusiaster er det kun puddersnø som teller. I så tilfelle er fjellene rundt St. Anton fantastisk. Her er det nemlig ideelle puddersnø forhold. Skistedet varter nemlig opp med hele 180 km med upreparerte løyper i løssnø. Du bør imidlertid være obs på at kjøring i løssnø medfører en risiko for snøskred. Det kan derfor være lurt å leie en autorisert guide til slik kjøring. Husk også på å og iføre deg korrekt sikkerhetsutstyr som spade, skredsøker og hjelm ved offpist kjøring.

Skiskole

Det finnes flere skiskoler i St. Anton. Den mest kjente av dem alle er imidlertid Skischule Arlberg. Denne ble grunnlagt i 1901. Det gjør den til verdens eldste skiskole. Både denne og de andre skiskolene i St. Anton har dyktige instruktører som tilbyr både privat og gruppeundervisning. Velger du å la deg veilede av dyktige skiinstruktører, vil du sannsynligvis få mer glede av kjøringen etterpå.

Bestill hotell

Bestill hotell i St. Anton gjennom hotels.com

Comments are closed.