Søker
Vennligst Vent

Reisetips Obergurgl

jun, 11 || Kommentarer er skrudd av for Reisetips Obergurgl |

Obergurgl i Alpene

Hele 1930 meter over havet finner du den vesle landsbyen Obergurgl i Ötzdalen. Fjellsidene tårner opp på alle sider av dalen og skaper en magisk atmosfære. Her er det ekte skiglede som gjelder. I Obergurgl har de nemlig lagt sin sjel i å gi oss den beste skiopplevelsen. Høyden er til god hjelp, den sørger nemlig for svært sikre snøforhold gjennom hele sesongen.

Sikre snøforhold

Obergurgl er et av de mest snøsikre vintersportsstedene i Alpene. Med en beliggenhet på nesten 2000 moh er dette det høyest beliggende skistedet i Østerrike. Her faller snøen tidlig og smelter sent, hvilket gir en lengre skisesong.

Moderne skisystem

Et toppmoderne heissystem på 24 heiser sørger for nærmest null heiskø. Heisene bærer deg hele veien opp til svimlende 3080 meter over havet. Herfra kan du boltre deg langs 110 km med praktfulle alpintraseer. Den lengste alpintraseen måler hele 8 kilometer. Et bredt utvalg av løyper, gjør at alle finner noen for sitt ferdighetsnivå. Skulle du bli lei av å kun renne på ski, så finnes det også en flott langrennsløype i Obergurgl.

Afterski

Utelivet i Obergurgl er naturligvis en smule begrenset i forhold til de større skistedene i Alpene. Når det er sagt så finnes det selvsagt et utvalg av restauranter og barer også i Obergurgl. Afterskien er med andre ord på plass, om enn i noe roligere former enn andre steder i Østerrike.

Skiskole

Er du nybegynner så vil en skiskole kunne gjøre underverker for skigleden. På skolen vil du lære deg grunnleggende skiteknikker og dermed kunne mestre forholdene i Obergurgl. Det finnes flere skiskoler i Obergurgl. To av de mest kjente er Skischule Obergurgl og Skischule Hochgurgl. Begge kan tilby gode nybegynnerkurs med erfarne instruktører.

Bestill hotell

Bestill hotell i Obergurgl gjennom hotels.com

Comments are closed.