Søker
Vennligst Vent

Madonna di Campiglio

jun, 11 || No Comments |

På 1.500 meters høyde, omkranset av de vakre Dolomittene ligger det italienske skiparadiset Madonna di Campiglio med sine 1.100 innbyggere. Madonna di Campiglio er et av Europas mest trendye skisteder. Hit kommer velstående italienere, kjendiser og skiturister fra hele verden. Der italienerne kommer til Madonna di Campiglio for å nyte den vakre naturen og sola, kommer de andre skitturistene for å boltre seg i de flotte alpinanleggene og de mange offpistløypene.

Stort løypenett

Siden lokalbefolkningen ikke vektlegger skikjøring like sterkt som sine besøkende, vil du oppdage at det sjelden er noen form for trengsel hverken i heisene elle bakkene rundt Madonna di Campiglio. Skisystemet er bygd sammen med systemene i Val Rendena, Val de Sole og Pinzola. Dette gir deg tilgang til 91 heiser og 199 løyper fordelt på hele 380 km. Her kan du faktisk komme opp på en høyde på hele 3016 meter. Utenfor de preparerte løypene finner du flotte muligheter for utfordrende offpistkjøring, hvor du kan nyte den den herlige følelsen av fersk nysnø under skiene. Madonna di Campiglio er med andre ord et lite skiparadis.

Trendy og moteriktig

Madonna di Campiglio er kjent for sine trendy gjester. Du vil derfor fort oppdage at hovedgaten for det meste består av eksklusive moteforretninger, flotte restauranter og trendye nattklubber. Afterskien kan på ingen måte sammenlignes med den en kjenner fra Østerrike. I Madonna tar det sjelden av før klokken har passert midnatt med god margin. Noe som sjelden passer for en som har tenkt seg ut i bakken neste morgen. Fordelen med dette, er at det da er lite folk i bakkene på morgenkvisten.


Meld deg på en skiskole i Madonna di Campiglio

Et godt tips når du befinner deg i Madonna di Campiglio er og melde deg på en skiskole. Her vil du få nyttig hjelp enten du er nybegynner eller viderekommet. Gode skiinstruktører hjelper deg med alt fra grunnteknikk til perfeksjonering av kjøringen. Etter noen timer sammen med gode skiinstruktører vil du som oftest oppdage at skikjøringen blir enda morsommere enn tidligere. Skiskolene tilbyr som oftest både privattimer og gruppeundervisning. Her er det med andre ord bare å velge det som passer best.

Leave a Reply