Søker
Vennligst Vent

London

jun, 11 || No Comments |

Som den største byen på det europeiske kontinent, er London også en ordentlig trendsetter innenfor mote. Dette gjør byen til et lite mekka for shoppinginteresserte. Å ha en ting klart, byen er rik på shoppingmuligheter. Her finnes det et stort utvalg av varemagasiner, handlegater og morsomme markeder. London er også en av Europas rikeste byer når det gjelder severdigheter og attraksjoner. Mange velger også å overvære en fotballkamp eller en musikal under besøket.

Shopping i London

London er et eldorado for den shoppinginteresserte, den regnes som en av de beste shoppingbyene i verden. De tre mest kjente gatene for shopping, er Bond Street, Regent Street og Oxford Street. I Oxford Street finner du en rekke av de store kjente varehusene og totalt flere hundre butikker. Legger du derimot turen til handlestrøket Knightsbridge, kan du velte deg i noen av Londons mest luksuriøse forretninger. Her finner du blant annet de berømte varehusene Harrods og Harvey Nichols.

Du kan selvfølgelig også handle på et av Londons mange markeder. Her kan du shoppe for en litt rimeligere penge, å ofte gjøre et og annet kupp. Noen av byens mest kjente markeder er Camden Market, Portobello Road og Spitalfields. Ved disse vil du finne klær, smykker, antikviteter og mye annet rart.

Se en Musikal

Er du i London så er det absolutt å anbefale å overvære en musikal. Storbyen er kjent som en av de viktigste musikalbyene i verden, og West End er området hvor du finner de fleste av byens teatre. West End kan alene skilte med over 40 stykker. Her ligger blant annet Queens Theatre, Shakespeare’s og Her Majesty’s.


Fotballkamp

Mange av Englands beste fotballklubber holder til i London. Er du fotballinteressert, kan det derfor lønne seg og kombinere storbyferien med litt fotball. Storklubbene Tottenham, Arsenal, Chelsea, West Ham, Queens Park Rangers, Crystal Palace og Fulham er blant klubbene som har base i byen.

Turistattraksjoner

Byen er rik på severdigheter og attraksjoner. Det er nærmest umulig å få med seg alt. Det kan derfor være lurt å planlegge hvilke en skal oppsøke allerede før en reiser. Buckingham Palace, Tower of London, London Eye, Westminster Abbey, Big Ben og British Museum er bare et lite utvalg av hva London kan by på.

Leave a Reply