Søker
Vennligst Vent

Fotball i London

sep, 22 || No Comments |

Engelsk fotball er kjent for god stemning, unik atmosfære og lidenskapelige supportere. Har du interesse for fotball så bør du absolutt vurdere å overvære en match. Premier League kampene holder som regel høyest kvalitet, men også kampene i Championsship byr på fantastiske opplevelser. Det kan imidlertid være stor rift om billettene, det kan derfor være lurt å forhåndsbestille billetter før en reiser.

Arsenal FC

Arsenal FC er en av Englands mest suksessrike fotballklubber gjennom tidene. Klubben ble stiftet i 1886 og har siden den gang vunnet en rekke trofeer. Arsenal holder til Nord i London og har Emirates Stadium som sin hjemmearena. Emirates Stadium har en kapasitet på omlag 60.000 mennesker og er som regel fullsatt hver eneste kamp.

Tottenham Hotspurs

Tottenham Hotspurs er en av Premier Leagues aller største klubber. Den ble stiftet i 1882 og har opp gjennom årene vunnet flere store trofeer. Klubben holder til i Nord London og har ærverdige White Hart Lane som hjemmearena. White Hart Lane har en kapasitet på omlag 36.000 mennesker og er som regel fullsatt hver eneste kamp.

Chelsea FC

Chelsea FC har de senere årene etablert seg som en av verdens største fotballklubber. Den ble stiftet i 1905 og kan vise til en rekke store trofeer. Klubben holder til i Sørvest London og har Stamford Bridge som hjemmearena. Stamford Bridge har en kapasitet på omlag 42.000 mennesker og er som regel fullsatt hver eneste kamp.

West Ham United

West Ham United er blant Englands største klubber. Den ble stiftet i 1895 og kan vise til en rik historie med både nasjonale og europeiske meritter. Klubben holder til i Øst London og har Olympiastadion som hjemmearena. Olympiastadion har en kapasitet på omlag 66.000 mennesker.


Crystal Palace

Crystal Palace er en av Englands største fotballkubber. Den ble stiftet i 1905 og kan vise til en lang og innholdsrik historie. Klubben holder til i Sør London og har Selhurst Park som hjemmearena. Selhurst Park har en kapasitet på omlag 26.000 mennesker og er som oftest fullsatt hver eneste hjemmekamp.

Fulham FC

Fulham FC er en av de mest kjente fotballkubbene i England. Den ble stiftet i 1879 og har med det en rik historie og vise frem. Klubben holder til i Vest London og har Craven Cottage som hjemmearena. Craven Cottage har en kapasitet på omlag 26.000 mennesker og er ofte fullsatt.

Queens Park Rangers

Queens Park Rangers er en av de største fotballklubbene i London. Den ble stiftet i 1882 og kan med det vise frem en lang og innholdsrik historie. Klubben holder til i Vest London og har Loftus Road som hjemmearena. Loftus Road har en kapasitet på omlag 18.000 mennesker og er til tider fullsatt.

Millwall FC

Millwall FC er blant Londons mest kjente fotballklubber. Den ble stiftet i 1885 og har med det en lang og rik historie og vise frem. Klubben holder til i Sørøst London og har The Den som hjemmearena. The Den har en kapasitet på omlag 20.000 mennesker og er ofte fullsatt.

Leave a Reply