Søker
Vennligst Vent

Ischgl

jun, 11 || No Comments |

Skistedet Ischgl ligger i Paznaundalen i Tyrol og er en riktig perle for de skiglade. Landsbyen ligger vakkert plassert 1.377 meter over havet. Ischgl er via skiområdet Silvretta Arena også forbundet med Samnaun i Sveits. Her kan du med andre ord stå på ski over landegrensene, noe som ikke er hverdagskost for den jevne alpinist. Med en total løypelengde på hele 230 km er dette en flott destinasjon for skiferien.

Silvretta Arena

Omtrent 90 % av skikjøringen i Silvretta Arena foregår på over 2000 meters høyde. Dette fører til at bakkene i Ischgl er svært snøsikre. I Silvretta Arena finner du også en av Østerrikes aller største snøbrettparker. Silvretta Arena består av 86 løyper fordelt på hele 230 km. Heissystemet er topp moderne og har en kapasitet på hele 73000 mennesker i timen. Heisene kan ta deg opp til smått utrolige 2872 meter. Dette utgjør en høydeforskjell på om lag 1500 meter. Den lengste løypen snor seg hele 11 km nedover fjellet. Ischgl er med andre ord en perfekt destinasjon for en skiferien.

Uteliv og aktiviteter

Ischgl byr på mer enn alpin og snowboardkjøring. Du vil blant annet finne muligheter for langrenn, skøyting og aking. Det arrangeres også en rekke toppturer fra Ischgl. Er du glad i å dra ut etter en lang dag i alpinbakkene, så finnes det en lang rekke med restauranter og barer på stedet. Afterskimulighetene er med andre ord utmerkede.


Skiskole i Ischgl

Det ligger flere skiskoler i Ischgl. Er du nybegynner bør du absolutt vurdere å melde deg opp hos en av skiskolene. Da får du en grundig innføring i grunnteknikkene. Det finnes muligheter for både gruppeundervisning og privatundervisning. Det mange ikke er klar over er at skiskolene også tilbyr kurs for viderekommende. For de viderekommende handler det mer om å finpusse teknikken, slik at en for luket bort eventuelle unoter. På den måten oppnår en også mer glede i skibakkene.

Leave a Reply