Søker
Vennligst Vent

Reisetips Gran Canaria

jun, 11 || Kommentarer er skrudd av for Reisetips Gran Canaria |
kanariøyen Gran Canaria

Playa De Los Enamorados på Gran Canaria

Nordmenn har i en årrekke lagt sin elsk på kanariøyen Gran Canaria. Hvilket på ingen måte er rart. På Gran Canaria kan en nemlig nyte sydensol hele året. Øya har praktfulle strender som innbyr til både sol og bad. De shoppingglade kan boltre seg inne i Las Palmas, men de aller fleste foretrekker badestedene Bahia Feliz, Arucaz, Las Meloneras, Playa del Ingles, Playa de Los Enamorados, Puerto de Mogan, Puerto Rico og San Agustin.

Strender

På Gran Canaria er strendene en attraksjon i seg selv. Her finner du flere langgrunne sandstrender som strekker seg så langt øyet kan se. Totalt er det hele 50 km med badestrender på Gran Canaria. Langs feriestedene er det som regel flotte strandpromenader med barer, restauranter og tavernaer i tilknytning til strendene. De mest populære strendene tilbyr også utleie av solsenger og parasoller, i tillegg til en lang rekke med vannaktiviteter som seiling, snorkling og vindsurfing.

Palmitos Park

Ønsker du litt avkobling fra strandlivet så kan fugleparken Palmitos Park være et utmerket alternativ. Palmitos Park byr på en flott natur med omlag 1500 fuglearter. I tillegg til alle fuglene finner du en rekke andre dyr som krokodiller og delfiner.

Aquapark Maspalomas

Aquapark Maspalomas er barnas favoritt. Med sine 130.000 kvm er dette Gran Canarias største vannpark. Parken inneholder en rekke attraksjoner og hele 33 vannsklier. Barna vil med andre ord kunne boltre seg i et fantastisk miljø. Fasilitetene er gode med garderober, restauranter, pizzeria og kaffebarer. Det er med andre ord ingen problem å tilbringe hele dagen i Aquapark.

Sioux City

Like ved Bahia Feliz ligger temaparken Sioux City. Dette er en park på hele 320.000 kvm, med tema fra det ville vesten i USA. Her kan du spasere mellom cowboyer og indianere, få med deg kveginnhentingen, bankran osv. En utflukt til Sioux City kan være en spennende opplevelse for både store og små.

Bestill hotell

Bestill hotell på Gran Canaria gjennom hotels.com

Comments are closed.