Søker
Vennligst Vent

Benidorm

feb, 12 || No Comments |

Benidorm tar imot rundt 6 millioner turister hvert eneste år og er med det Spanias tredje største turistdestinasjon. Det finnes en rekke årsaker til at Byen har utviklet seg til en slik gigantisk turistdestinasjon. De fremste av disse er utvilsomt det behagelige klimaet og de praktfulle strendene som omgir byen. Et ellevilt uteliv med show, glitter og glamour er også med på å trekke turistene mot Benidorm på Costa Blanca.

Fantastiske strender i og rundt Benidorm

I Benidorm vil du finne 5 ulike strender, hvor Levante Beach og Polenta Beach utvilsomt er de flotteste og best besøkte. Disse er nok også hovedårsaken, til at TripAdvisor i 2012 kåret Benidorm til Europas femte beste strandreisemål. Levante og Polenta har noe ulike karakteristikker, Da Polenta betegnes som mer avslappende enn livlige Levante. På Levante står nemlig aktivitetene i sentrum. I Vannet finnes det blant annet en rekke flåter med sklier, stupebrett og lekeplasser. Vannsportsaktivitetene er også mange, her kan du blant annet forsøke vannscootere, vannski og parasailing for å nevne noe.

Mini-Manhattan

Benidorm blir på folkemunne ofte kalt mini-Manhattan. Hovedårsaken til dette er stedets mange skyhøye hoteller. Det var nemlig mange begrensninger på hvor en kunne bygge, noe som førte til at det ble bygd i høyden. Det har derfor ikke vært vanskelig å trekke sammenligningen mot New York.


Attraksjoner og severdigheter

Skulle du bli lei av sol og strender, så er det kjekt å vite at Benidorm har adskillig mer å by på. Byen er blant annet kjent for sitt fantastiske uteliv. Prangende show full av glitter og glamour går av stabelen på kveldene. På dagtid kan dyreparkene Terra Natura og Mundomar være flotte opplevelser. Ønsker du litt mer fart og spenning så kan fornøyelsesparkene Terra Mitica og Aqualandia være verdt et besøk. Her vil både store og små kunne få utløp for adrenalinet i kroppen.

Leave a Reply