Søker
Vennligst Vent

Reisetips Barbados

jun, 11 || Kommentarer er skrudd av for Reisetips Barbados |


Den tropiske øystaten Barbados ligger lokalisert øst i det karibiske hav, og har flest soldøgn av absolutt alle de karibiske øyene. Dette medfører at du har en nærmest perfekt ramme for drømmeferien. Mengder med skinnende varm sol, kritthvite sandstrender, turkisblått hav og en frodig natur har gjort Barbados til et svært attraktivt turistmål, som flere og flere nordmenn er i ferd med å virkelige oppdage. Vestkysten av øya er med sine lange hvite sandstrender perfekt for en avslappende sydenferie. Østkysten derimot byr på kraftigere vind og heftigere bølger og passer dermed utmerket for de som er ute etter en aktiv ferie.

Barbados i Karibien

Barbados

Shopping

Skal du på shoppingtur på Barbados bør du legge turen innom Broadstreet i hovedstaden Bridgetown. Her vil du finne en rekke varehus og spennende små butikker. Gull, klokker og lokalt håndverk er produkter som det kan lønne seg å handle. Disse varene er nemlig billig sammenlignet med hjemme.

Strender

Strendene på Barbados er magiske. På vestsiden av øyen finner du en rekke kritthvite sandstrender som innbyr til timer i solen og svale dukkerter. Strendene er såpass lange og mange at du slipper å oppleve noen form for trengsel. Her kan en kose seg i solen og nyte synet og lyden av de turkisblåe bølgene som slår inn mot land. Strendene langs østkysten av øya byr på mer vind og større bølger. Hvilket gjør dem til en perfekt arena for surfing, kiting og andre vannsportsaktiviteter.

Dykking

Dykking er en aktivitet som kan anbefales på Barbados. Det varme og klare vannet som omgir øyen, byr på et fabelaktig undervannsmiljø. Her kan en oppleve sjeldne tropiske fisker i utallige farger. Du kan oppsøke en rekke gamle skipsvrak eller oppleve et av de mange spektakulære korallrevene som omgir Barbados. Mangler du dykkerkurs så ikke fortvil av den grunn, det finnes nemlig en rekke kurssenter langs kysten som tilbyr dette.

Havfiske

En havfisketur kan være et perfekt avbrekk fra strandlivet.. De fleste guidete fisketurene har utgangspunkt fra Bridgetown. Du trenger ikke noe eget fiskeutstyr for turen, alt du måtte behøve finnes ombord allerede. Er du riktig heldig så kan du oppleve å få storfisk som tunfisk.

Bestill hotell

Bestill hotell på Barbados gjennom hotels.com

Comments are closed.